Szórakozás

Gyurcsányt olykor lehülyézi a családja

A korábbi miniszterelnök elárulta a BEST-nek, hogy a családja bármikor lehülyézheti.

Mindenki ismeri, és mindenkinek van véleménye róla. De ki is Gyurcsány Ferenc valójában? A BEST magazinnak családi, magánéleti titkokat is elárult. Szalai Vivien írónő négyoldalas interjút készített vele.

Ön milyennek látja most a megítélését, sosem akart leszokni az erős gesztusokról, amiket oly gyakran gúnyolnak?

Gyurcsány Ferenc: Végletes érzelmeket váltok ki, ahogyan minden karakteres pasi megosztó. Őszintén szólva jól alszom emiatt. Sosem akartam olyan lenni, akit mindenki kicsikét kedvel. Nem tudok, nem akarok szürke lenni. Ugyanazt a nyelvet és magatartást használom a magánéletben és a közéletben, otthon is úgy beszélek, mint a képernyőn.

Ha otthon is ugyanúgy beszél, akkor a családban is szállóige az “elkúrtad”?

Gy. F.: Mi egy szabad szájú család vagyunk. Bár eme elhíresült félmondatom óta majd mindenki tudja rólam ezt. Amúgy én sosem bántam meg ezeket a szavakat, inkább büszke vagyok rá. A családomnak alanyi jogon jár, hogy lehülyézzen olykor. Anyám is gyakran mondja nevetve, hogy “bolond vagy te, fiam!”

Gyurcsány Ferenc szeretne újra miniszterelnök lenni? Milyen finomságokat készít a konyhában és a felesége miért nem főz? Miért hívja Katusnak az édesanyját? – kiderül a BEST e heti számából.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik