Szórakozás

Bréking! Új munkája van Szepesi Nikinek

A szexmániás úszónőnek rajongói segítettek melót találni.

Ahogy arról beszámoltunk, szexkönyve miatt kirúgták a munkahelyéről Szepesi Nikit és sokáig egyáltalán nem tudott elhelyezkedni.

Erről korábban így nyilatkozott:

“Amikor megírtam a könyvet, abba bele sem gondoltam, hogy nem tudok majd elhelyezkedni. Tisztában voltam vele, hogy nagy port kavar az Én, a szexmániás című könyvem, de eszembe sem jutott, hogy munkanélküli leszek miatta. A második könyvem, az Orgazmuspontok megjelenése után a helyzet csak fokozódott, akkor még jobban az érdeklődés középpontjába kerültem. Az uszodából is a könyvek miatt küldtek el, s noha azóta folyamatosan keresgélek, egyfolytában elutasításba ütközöm” – magyarázta pár hete.

Niki azonban most már határtalanul boldog, ugyanis a hét elején újra munkába állt.

“Rengeteg levelet kaptam a Facebookon,elég sok munkát ajánlottak. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire számíthatok az emberekre. Több állásra is jelentkeztem és én voltam a legboldogabb, amikor kiderült, hogy az egyikre fel is vettek. Hétfőtől egy üzletember mellett dolgozom mint személyi asszisztens. Nagyon szeretem ezt az új munkakört és bár sokan azt hiszik, hogy büdös nekem a munka, ez egyáltalán nincs így. Ha úgy adódott volna, még takarítani is elmegyek” – tette hozzá az Én,a szexmániás könyv szerzője.

Hallgasd meg Polgár Peti dalát Szepesi Nikiről

Olvasói sztorik