Szórakozás

Mit csinált Szalontai Szilvi Amerikában?

Szalontai Szilvia modell-énekesnő a kilencvenes években sok férfiszívet összetört, aztán Amerikába költözött és évekre eltűnt. Most azonban az Édes életben tért vissza. A Hír24-nek elárulta mi történt vele azóta.

Szalontai Szilvi korábban vezetett zenei műsort, modellkedett és énekelt is. Több évig Amerikában élt, de nemrég úgy döntött, hogy hazaköltözik és szinte azonnal megtalálták, hogy szerepeljen a TV2-n futó Édes Életben, ahol ma este is látható.

“Jólesik, hogy az emberek még mindig felismernek, de őszintén szólva ez engem lep meg leginkább. Azt gondoltam, hogy ennyi év után már nem is fognak rám emlékezni” – mondta Szilvi, aki azt is megosztotta, hogy pontosan mit csinált Amerikában.

“Szerettem volna világot látni és szerencsére Amerikában arra is lehetőségem volt, hogy rendezvényszervezést tanuljak. Az egyik barátnőm ráadásul az egyik legjobb ingatlanos, így egy picit ebbe a szakmába is beleláttam” – mesélte Szilvi, aki szerint az elmúlt években sokat változtak a magyarok.

“Kicsit rosszabb a kedvük és depressziósak, de ez nem is csoda, hisz a gazdasági válság mindenre rányomta a bélyegét. Korábban én is divatbemutatókat és különböző rendezvényeket szerveztem itthon, de az én vállalkozásom is becsődölt. De nem búslakodom emiatt, csak a jövőre koncentrálok és minden kínálkozó lehetőséget megragadok” – tette hozzá Szilvi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik