Szórakozás

Csoda! Megható fotó Berki Krisztiántól

Különleges kapcsolat köti Berki Krisztiánt a 90 éves nagymamájához. Az Édes élet szereplője szerint Erzsike néni annyira erősnek érzi magát, hogy akár fel is nevelné dédunokáját, a kis Natasa Zselykét.

Megható képet posztolt Facebook oldalára Berki Krisztián. Az egykori Fradi-vezér nagymamája, a kilencvenéves Erzsike néni féltőn óvja és szeretettel puszilja a pár hetes Natasa Zselykét.

“Elég korán eljöttem otthonról, de még mindig tartjuk a kapcsolatot a nagymamámmal. A nagyi már 90 éves, így koránál fogva sok mindent már nem tud csinálni, de egyébként teljesen egészséges. Azt mondja, hogy érez magában annyi erőt, hogy akár fel is nevelje Natasa Zselykét. De az is igaz, hogy egyszerűen nem tudom meggyőzni őt, hogy a kislányom nem az unokája, hanem a dédunokája. Engem ugyanis a fiának hisz” – magyarázta a Hír24-nek Berki Krisztián, aki közös programokat is szervez Erzsike nénivel.

“Berki nagymama olyan, mint egy gyerek, cukrászdába viszem őt és nagyon sokat beszélgetünk a múltról, de én persze minden alkalommal meghallgatom” – tette hozzá az Édes élet szereplője.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik