Szórakozás

Megmérgezték Brittany Murphyt?

Négy év után végre kiderülhet az igazság a hollywoodi színésznő haláláról.

2009 decemberében 32 éves korában halt meg Brittany Murphy. Akkor azt írták, hogy szívmegállás okozta a tragédiát, de azóta már számos találgatás látott napvilágot. Főleg miután Bruttany után férje, Simon Monjack is tragikus hirtelenséggel hunyt el. Volt szó arról, hogy penész, gomba, drogokok, gyógyszerek okozták a tragédiát, de Brittany édesapja egyik változatot sem akarta elfogadni. Most úgy tűnik, hogy ezt nagyon is jól tette.

A férfi még 2012-ben követelte, hogy alaposan járják körbe az ügyet és elérte, hogy különböző vizsgálatoknak vessék alá a Murphytől vett haj és szövetmintákat.

Ennek nyomán kiderült, hogy a színésznő szerveztében 10 nehézfémet is találták, amik magasabb értéket mutatott a megengedettnél. Az apa szerint az is elképzelhető, hogy gyilkosság történt és végre bebizonyosodhat az is, hogy a lánya nem volt drogos és függő. Egyébként a nehézfém-mérgezést patkányméreg is okozhatta.

Brittany Murphy a kilencvenes évek elején kezdte pályafutását, filmsorozatokban vállalt kisebb szerepeket. Közel húsz filmben játszott, az ismertséget leginkább a Spinédzserek (1995), a Nyolc mérföld (2002) és a Szakítópróba (2003) című alkotások hozták meg számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik