Szórakozás

Elárverezik Brittany Murphy házát

Az ingatlanon még mindig több mint négymillió dollár jelzálog van, Murphy édesanyja semmit sem tehet a bank lépése ellen.

A 2500 négyzetméteres ingatlant, valamint a hozzá tartozó 1,3 hektáros birtokot Murphy még 2003-ban vásárolta Britney Spears-től, 3,8 millió dollárért. A színésznő 2009 decemberében bekövetkezett halála után édesanyja, Sharon Murphy ugyan megpróbált túladni a házon, a kért 7,25 millió dolláros árat azonban senki sem vette komolyan, ezért tavaly áprilisban letett eladási szándékáról – arról nem is beszélve, hogy a beszámolók szerint Sharon Murphy senkinek sem volt hajlandó megmutatni a kúriát belülről, mivel lánya dolgai még mindig a házban voltak. Pár hétre rá a színésznő férjét, Simon Monjacket is holtan találták a házban.

Az ingatlan jelzálogjogát birtokló bank most úgy döntött, hétfő délelőtt árverésre bocsátja a hollywoodi ingatlant. A kikiáltási ár 4,035,666 dollár.

Sharon Murphy a hónap elején ugyan újra meghirdette a házat, az ezúttal kért 4,9 millió dolláros vételár azonban ismételten túl magasnak bizonyult – az asszony így semmit nem tehet, hogy megakadályozza lánya otthonának kalapács alá kerülését.

AJÁNLOTT LINKEK:

Brittany Murphy háza kalapács alá kerül – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik