Szórakozás

Claudia nem mondott igazat a szakításról?

Liptai-Claudia(650x433)(3).jpg (Liptai Claudia)
Liptai-Claudia(650x433)(3).jpg (Liptai Claudia)

Szakítása után is megjátszotta a boldogságot Liptai Claudia egy újságíró előtt - írja a Vasárnapi Blikk.

Liptai Claudia egy héttel ezelőtt még úgy nyilatkozott a Blikk újságírójának a magánéletével kapcsolatban, mintha minden rendben lenne közte és 14 évvel fiatalabb szerelme, Benjámin között. Elmondta, tisztában van azzal, hogy a férfiak önérzete nehezebben dolgozza fel azt, hogy ő az ismert ember. Véleménye szerint aki érdemes arra, hogy mellette legyen, az büszke rá, és az a férfi, aki tudja magáról, hogy kicsoda, az elviseli azt, hogy ő az érdekesebb. Úgy beszélt, mintha még mindig együtt lenne a szerelmével, holott a lap információi szerint a Sztárban Sztár első adásának napján, október közepén már se híre se hamva nem volt Benjáminnak.


Fotó: TV2

Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint Liptai Claudia esetében a tagadás csupán védekezés. “Claudia nagyon öntudatos nő, akinek a tagadása egyet jelenthet azzal, hogy ő maga sem akar szembesülni a történetekkel. Nagyon is tudatos ez, egyfajta védelmet fejez ki. Ez nem azt jelenti, hogy a fájdalmat nem éli meg, csupán megpróbálja elrejteni mások elől” – mondta a Vasárnapi Blikknek a szakember, ám azt még mindig nem tudjuk, hogy miért ért véget a kapcsolat.

Mi állhatott a pár közé? A korkülönbség? A sok elfoglaltság? Az érdeklődési kör hiánya? Vagy talán Benjámin exe, aki Claudia szomszédságában lakik? Kattints a Story értesüléséért, miszerint a két nő mindössze kilenc méterre él egymástól

Ajánlott videó

Olvasói sztorik