Szórakozás

Liptai Claudia újra szingli

A nap bejelentése: szakított 14 évvel fiatalabb fiújával a TV2 műsorvezetője.

Mindössze három hónapig tartott Liptai Claudia, és a nála 14 évvel fiatalabb Szabó Benjámin boldogsága. A műsorvezető elmondta a Borsnak, nem a korkülönbség, hanem az egymásétól teljesen eltérő érdeklődési kör miatt szakítottak.

Fotó: TV2

“Amikor az ember boldog akar lenni, soha nem az ésszerűség vezérli. Nem azon gondolkozik, két hétig tart-e majd vagy két évig, hanem csak azt hihetjük: örökké. Ha nem így van, akkor értelme sincs belevágni. Aztán ahogy telik az idő, kiderül, mennyire illik össze két ember. A mi esetünkben sem történt ez másként. Valami nem úgy passzolt, mint ahogy azt szerettük volna. Nem a korkülönbség – ahogyan azt sokan szeretnék meglovagolni -, nem az egymással eltöltött idő hiánya, az érdeklődési kör nem volt ugyanaz. Én sajnálom a legjobban, de megtanultam, hogy a boldogság annyi helyen meglelhető. Ha ránézek az alvó kislányomra, nevetek a barátaimmal vagy csak tudom, egészséges vagyok” – mondta a Borsnak Liptai.

Lehet, hogy a szakításban az is közrejátszott, hogy Claudia szomszédjában él Benjámin exe? A csütörtökön megjelent Storyban tovább olvashatsz a szappanoperába illő fordulatról!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik