Szórakozás

Szexszinkron miatt perlik Szinetár Dóra párját

szinetár dóra (szinetár dóra, )
szinetár dóra (szinetár dóra, )

Makranczi Zalán színész nem akarja, hogy a magánélete felhasználásával próbáljanak nyerészkedni.

A Vétek völgye beszédes című amerikai, erotikus thriller szinkronizálására kérték fel Szinetár Dórát és párját, Makranczi Zalánt.
A történet két amerikai főszereplője a botrányhősnő Lindsay Lohan és az expornós James Deen. Ám annak ellenére, hogy Dóra és Zalán lszinkronizálta is a mozi előzetesét, a színész az első munkanapon már nem jelent meg a stúdióban – írja a Bors.

A forgalmazó cég tulajdonosa, Gulyás Balázs a történtek miatt beperli a színészt.

“Zalán nem jött el a már megbeszélt idôpontra. Sőt, számomra azóta elérhetetlen, ha hívom, nem veszi fel a telefont. Mivel szerződést kötöttünk erre a munkára, természetesen lesznek következményei a mulasztásnak” – magyarázta.
Makranczi is reagált a vádakra.

“Soha nem találkoztam és soha nem beszéltem az említett úrral. Így sem írásbeli szerződést, sem szóbeli megállapodást nem kötöttem vele. Az előzetes leforgatására a szinkronstúdió vezetője kért fel. Szívesen elvállaltam a munkát, ám amikor megláttam, hogy olyan plakátok kerültek nyomtatásba, amelyeken kiemelik, hogy Szinetár Dórával közösen szinkronizálok, felháborodtam. Visszautasítom, hogy valaki a magánéletem felhasználásával próbáljon nyerészked­ni” – mondta Zalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik