Szórakozás

Megalázták szex után Bálint Toncsit

bálint antónia (bálint antónia)
bálint antónia (bálint antónia)

Az egykori szépségkirálynő kiteregette a szennyest volt párjáról, Bogdán Csabáról. Szandi jelenlegi férje nem reagált a vádakra.

Bogdán Csaba és Bálint Antónia három évig élt együtt. A korkülönbség azonban okozott némi feszültséget a kapcsolatukban; Antónia közel tíz évvel fiatalabb a zenésznél, és míg Csaba dolgozott, Toncsi a Fészek Klubban szórakozott a barátaival – írja a Blikk.

“Egyik este, vagy inkább hajnalban, felhívtam, hogy indulok haza, mire ő közölte, hogy már nem lakom nála. Majdnem kiesett a telefon a kezemből. Ott álltam az éjszaka közepén, nem volt nálam semmi cucc, és nem volt hová mennem. (…) Három hónap alatt nagyon kikészültem. Azt is megtettem, hogy bekopogtam Csabához az éjszaka kellős közepén, és nagyon megalázó helyzeteket éltem át. Volt olyan, hogy egy lány nevetgélt a lakásában, és amikor ajtót nyitott, elküldött, hogy neki most “más dolga van”. Úgy éreztem, belehalok. Egy másik alkalommal beengedett a lakásba, akkor éppen “én voltam a dolga”. “Dolgavégeztével” pedig kitessékelt a lakásból. Azt hittem, elsüllyedek a szégyentől” – árulta el hamarosan megjelenő könyvében Bálint Toncsi.

A napilap felkereste Szandi férjét is, aki nem akart nyilatkozni. Bogdán Csaba egyébként korábban már kiakadt az egykori szépségkirálynőre a Facebookon, az erről szóló bejegyzését azonban később törölte.

“Érthetetlen számomra, hogy egy nő, aki egyben anya is, 44 éves korában is csak abból tud pénzt keresni és újságcikket, könyvet íratni, hogy több mint 20 évvel ezelőtti párkapcsolatainak intim, a másik féllel abszolút nem egyeztetett, féligazságokkal tarkított részleteit publikálja” – írta.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik