Szórakozás

Szandi férje kiakadt Bálint Toncsira

Bálint Antónia (Bálint Antónia)
Bálint Antónia (Bálint Antónia)

Bogdán Csaba szerint Antónia rajtuk keresztül akar reflektorfénybe kerülni.

Bogdán Csaba felháborodott Bálint Antónia frizbis, az évtizedekkel ezelőtti magánéletüket érintő nyilatkozatán, és a Facebookon adott hangot véleményének.

“Szomorúan olvastam ma az egyik bulvárlapban Bálint Antónia nyilatkozatát. Érthetetlen számomra, hogy egy nő, aki egyben anya is, 44 éves korában is csak abból tud pénzt keresni és újságcikket, könyvet íratni, hogy több mint 20 évvel ezelőtti párkapcsolatainak intim, a másik féllel abszolút nem egyeztetett, féligazságokkal tarkított részleteit publikálja. 20 éve élek boldog, harmonikus kapcsolatban Szandival. A múltat soha nem tagadtam, mert az is az életünk része, de nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, hogy régi kapcsolataim – csak a másik félre és rám tartozó – részleteit kiteregessem, ráadásul erősen szubjektív szemszögből. Antónia anyaként nem gondol arra, hogy ezt a gyermekeim is olvashatják? 13 éves lányom már elém állt : ‘Apa ez igaz?’ Ez fájt igazán. Most én kényszerülök a gyermekeim előtt magyarázkodni más felelőtlen, érzéketlen szenzációhajhászása miatt. Ha ebből könyv lesz, akkor még több és részletesebb intimitás is várható Antónia átiratban… Tudom, most azért lett ez megint érdekes a sajtó számára, mert az új tévéműsor kapcsán Szandi sokkal többet szerepel a médiában. Antónia most rajtunk keresztül tud szerepelni az újságban. Úgy tűnik, hogy ez számára már bármi áron is megéri. Szomorú, hogy mindenre hajlandó, csak írjanak róla. Ehhez az eszköz most épp mi lettünk. Belegyalogol a mi békés, boldog családi életünkbe, a gyermekeim lelkébe. Ha egyszer ő is átélné, milyen érzés kiegyensúlyozott, szerelemmel, szeretettel átitatott, gyerekekkel megáldott, tartós kapcsolatban élni, biztosan nem íratna ilyen cikkeket. Kívánom, hogy végre egyszer sikerüljön neki ! A témában nem szeretnék többet megszólalni sehol. Főleg azért nem, mert nem biztos, hogy az jelenik meg, amit az ember mond. Sárdobálásban pedig nem vagyok partner. Amit gondolok erről, az itt le van írva feketén-fehéren” – írta ki, később pedig hozzátette:

“Mivel előző beírásom túlzottan heves indulatokat váltott ki, úgy döntöttem, hogy törlöm. Szeretném, ha továbbra is békés hangnem uralkodna ezen az oldalon. Számomra a családom nyugalma a legfontosabb és az a szeretet, amiben mi élünk”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik