Szórakozás

Ganxta irigykedik Harsányi Levi “mágikus hengerére”

ganxsta-zolee(960x640)(6).jpg (ganxsta zolee)
ganxsta-zolee(960x640)(6).jpg (ganxsta zolee)

Harsányi Levi férfiasságát vette a szájára Ganxta Zolee…

A SuperTV2-n futó Hal a tortánban ezen a héten Ganxta Zolee, Harsányi Levente, Péter Szabó Szilvi, Kembe Sorel és Hargitai Bea méri össze főzőtudományát. A mai adásban Harsányi Levente főz, akinek a férfiasságát az odaút alatt alaposan kibeszéli Ganxta Zolee.

“Előveszi majd a pisztolérót” – válaszol Ganxta arra a kérdésre, vajon mivel készül majd Harsányi Levente. – “Én már egyszer láttam, az borzalmas. Az produkció. Egyszer golfoztunk együtt, és korabeli ruhába kellett öltözni. Egyszer csak odanéztem és felkiáltottam: ‘Azannyáduristenit, mi az az óriáskifli?’ Erre mondta, hogy ja, ez ilyen. Na hát ezt kikérem magamnak, ez demoralizáló, úgyhogy nem öltözöm vele többet.”

Ezzel azonban még nincs vége a témának, amikor ugyanis Harsányi Levi kutyusa összeszőrözi Hargitai Bea pulóverét, és felteszik a kérdést, vajon Levinek van-e mágikus hengere, Zolee-ból ismét kitör a kisördög.

“Levi mágikus hengere hál’ Istennek nem került elő, mert akkor én hazamentem volna. Levi mágikus hengere ugyanis demoralizáló, mint azt többször említettem már. Én egyszer láttam, de azóta olyan ütés van bennem, amit nem lehet kiheverni” – folytatta a témát a Vilmos hercegnek is üzenő Ganxta Zolee.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik