Szórakozás

X-Faktor: Külföldi tehetségkutatóba is jelentkezik a ByTheWay

Bytheway (Bytheway)
Bytheway (Bytheway)

A ByTheWay egyáltalán nem keseredett el, hogy nem folytathatja a versenyt az X-Faktorban. Komoly terveik vannak és bíznak a közönség szeretetében.

“Szerintem nincs értelme arról beszélni, hogy ki volt jobb a mezőnyben ” – magyarázta Olivér, aki elárulta, hogy most már a saját dalaik kerülnek majd előtérbe.

“Annyi biztos, hogy nekünk itt most nem áll meg az élet. Folytatjuk, és teljes erőbedobással dolgozunk a saját dolgainkon és azon az arcon, ami igazán a ByTheWay” – tette hozzá, majd Sziki vette át a szót.

“Büszkén mentük fel a színpadra és büszkén jöttünk le. Jól megcsináltuk ezt a párbaj dalt és jól is éreztük magunkat. Azt gondolom, nincs okunk a szégyenre” – magyarázta.

Bence pedig próbálja kiesés pozitív oldalát látni.

“Egy „jó” dolog van abban, hogy nem nyertük meg az X-Faktort. Mégpedig azért, mert ugyanezt a versenyt megpróbálhatjuk majd egy másik országban is” – bizakodott a csapat legfiatalabb tagja. 
Feng pedig a közönségben bízik.

“Az X-Faktor legnagyobb előnye, hogy az ember ismerté válik és megszeretik. Biztos vagyok benne, hogy a mostani rajongóink a későbbi pályafutásunkat is figyelemmel kísérik majd” – tette hozzá.

Az X-Faktorral kapcsolatos összefoglalónkat ITT találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik