Szórakozás

Nótár Mary: Nem csókolózom nyilvános helyen

nótár mary (nótár mary, )
nótár mary (nótár mary, )

A Sztárban sztár szereplője elárulta, hogy fontosak számára a roma hagyományok, ezért például nem csókolózik nyilvános helyen, de még a párja kezét sem fogja meg.

Nótár Mary nemrég a Story magazinban árulta el, hogy párja, Sándor megkérte a kezét. Az énekesnő elmondta, hogy a roma hagyományok fontosak számukra, ezért arra is figyelnek, hogy mit csinálnak nyilvános helyen.

“Nálunk az a szokás, hogy egy lány kezét a szüleitől kéri meg a szerelme, de a szüleim Írországban dolgoznak, messze vannak tőlünk. Sándort természetesen bemutattam már nekik, enélkül nem is nagyon engedték volna, hogy találkozzunk. Mindketten a roma tradíciók szerint nevelkedtünk, és ha szigorúan ragaszkodnánk a hagyományhoz, nem is találkozhatnánk úgy, hogy a szüleink nincsenek jelen. Ez ma már szerencsére nincs így, de nagyon vigyázunk arra, hogy senkire ne hozzunk szégyent. Nem csókolózunk, és nyilvános helyen még egymás kezét sem fogjuk meg. Nem tudnék többé apám elé állni, ha nem így lenne” – mondta az e heti Storyban az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik