Szórakozás

Dopeman nem láthatja a lányát

Dopeman (Dopeman)
Dopeman (Dopeman)

A megegyezésük ellenére, Dopeman ma nem vihette el közös lányukat egykori párjától.

A kemény szavú rapperként és megmondóemberként ismert Dopemanről köztudott, hogy a lányát imádja a világon a legjobban. Ám úgy tűnik, hogy egykori párja most pont az apai szeretetével próbálja meg zsarolni. Legalábbis Dope legfrissebb Facebook-bejegyzéséből ez szűrhető le. A rapper a megbeszéltek szerint el akarta vinni Fannit, hogy együtt töltsék a hétvégét, ám ezt a kislány anyukája megtagadta egy vita miatt.

“Ma délelőtt 10 óra 30 perckor megérkeztem a kislányomért, hogy a hétvégét velem töltse. Az édesanyja, miután egy bizonyos dologban nem ért célt nálam, nem hozta ki a gyerekem. Ezek után eljöttem. Ő valószínűleg (remélem nem) most azt mondja Fanninak, hogy nem mentem érte. CSAK, HOGY TUDD, ÉN OTT VOLTAM KISLÁNYOM! Lassan csak a bántalmazott apák társaságának reklámarca leszek. Mindenesetre életem nagy tanulsága, hogy rajongót nem szabad hosszú távon az ágyadba engedni, sem a zenekarodba bevenni…

A bejegyzés alatti kommentekből pedig kiderül, hogy nem pénzről van szó. Ugyanis, ahogy Dopeman mondja, annyit költ a lányára, mint senki.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik