Szórakozás

Dopeman: K*rva jófej és sármos vagyok

A rapper elárulta a Hír24-nek, hogy milyen lenne számára az ideális nő. Hölgyeim, lehet jelentkezni!

“Hölgyeim! Keresem az igazit. Röviden magamról: Az élet mellettem izgalmas ám, de nem unalmas; sokat vagyok távol; mikor ott vagyok, azt azonnal észre veszed; nem várok el semmit és tőlem se várjanak többet; beszarni lehet velem…a röhögéstől; teljesítményem: 1000 lökés percenként; olyan okosakat mondok, hogy néha magam is meglepődöm; a sármomat nem lehet tanulni; szebben és jobban ígérek, mint Orbán Viktor; nem várom el a hűséget, de a gumi húzást igen…” – írta a Facebookon a rapper.

Ezt követően persze kíváncsiak voltunk, hogy milyen számára az ideális nő.

“Szerintem ez egy jó poén, nem mondanám, hogy a Facebookon keresek magamnak nőt, ugyanakkor az is tény, hogy szingli vagyok” – magyarázta Dopeman, akinek külsőleg leginkább Jessica Alba színésznő jön be.

“Alapvetően az a baj, hogy nehezen tudok valaki mellett lehorgonyozni, mivel annyi szép nő van…Indulhatna egyébként egy tévéműsor is “Dopeman playhouse” címmel, de a beválogatott csajok közül senkit sem küldenék haza” – nevetett Dopeman, aki azt is elárulta, hogy leendő partnerének a politikában sem kell egyetértenie vele.

“Aki mellettem van az biztos, hogy jól jár, csak a rigolyáimat kell megszoknia. Ugyanakkor nem akarok álszerénykedni, de kétségtelen, hogy k*rva jófej és sármos vagyok” – tette hozzá a politizáló zenész.

Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik