Szórakozás

A héten kiderül a könyv titkos neve

Pár nap múlva megtudjuk, hogy mi a címe Magyarország első interaktív könyvének.

Mint ahogy előző cikkünkben már beszámoltunk róla, most először szólhatunk bele mi olvasók egy készülő könyv történetébe. Magyarország első interaktív könyvét jelenleg a www.irdvelem.blog.hu oldalon lehet olvasni hétről-hétre, a kommentjeinkkel pedig a cselekményszálak további alakulását tudjuk befolyásolni.

Jelenleg még nagyon sok a titok és a kérdés a készülő könyv körül, az viszont már biztos, hogy a napokban kiderül, mi is lesz a mű címe.  A hét nagy újítása az volt, hogy nevet kapott a főhős, ezután pedig az olvasók írhatták le, hogy hogyan is képzelik el Bent. „Természetesen magas, izmos, és gyönyörű szemei vannak…vagy egy nagydarab, kigyúrt kopasz állat:)” „Ősz, erősen kopaszodó, joviális mosolyú fekete úriember: Uncle Ben” – olvashatóak a blogon az ötletek.

Az egyik legérdekesebb olvasói bejegyzés azonban a negyedik történet végéhez fűződő kérdésre érkezett: A rémületet az okozhatta, hogy a súlyos égési sérülésekre utaló hólyagos bőrön észrevehetően kirajzolódott egy jel. A radioaktív anyagokat jelző háromszögbe zárt fekete körszeletek megdöbbentően élesen látszottak Ben kézfején… – olvasható a válasz a VAJON MIT LÁTHATOTT MEG A KEZÉN BEN, AMITŐL MEGRÉMÜLHETETT? kérdésre. Kíváncsian várjuk, hogy ebből milyen folytatás születik jövő hétre.

A blog legfőbb célja, hogy ne egy hagyományosan megírt, papírra nyomtatott és boltban megvehető produktumot állítson elő, hanem egy olyan könyv szülessen meg, amelyet nem csak az író, hanem maga az olvasó is formálhat. Ehhez csupán kommentálni kell a blogon feltett kérdéseket, hogy mi magunk befolyásolhassuk a cselekmény alakulását

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik