Szórakozás

Parókáját letépve őrül meg a vetélkedő győztese

A nyertes elveszíti az eszét, majd a haját is; ez már a műsorvezetőnek is sok volt.

Bohózatba ment át a Price Is Right című amerikai vetélkedő minapi adása: az egyik játékos extázisba esett – de ez még csak a bizarr eseménysorozat kezdete volt.

A műsor lényege, hogy bizonyos termékeknek meg kell tippelni az árát; a videó annál a pillanatnál kezdődik, amikor kiderül, hogy az egyik játékos – a többiekhez képest legalábbis – jól saccolt, az ő tippje volt a legközelebb a valósághoz.

Innentől jön a teljes őrület: a győztes hölgy párzó állatokat imitáló hisztérikus hörgéssel veszi tudomásul a jó hírt; lepacsizik a közelben álló nézőkkel (ha jól hallottuk, az artikulálatlan üvöltés közben némi örömittas káromkodás is elhangzik), majd megindul a műsorvezető felé.

A következő pillanatban pedig már ott áll a színpadon, de a korábbihoz képest más frizurával: kiderül, hogy idáig parókában volt, és immár zászlóként lengeti a műhajat. Ez már a műsorvezetőnek is sok, és onnantól kezdi ő is elveszíteni a röhögőgörccsel vívott harcot. (A videót 1:20-ig érdemes nézni, angol nyelvtudás nélkül is élvezhető. Akit érdekel: a hölgy végül a fődíjat is elviszi.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik