Szórakozás

Kustánczi Lia bimbóvillantó ruhával sokkol

24.hu
24.hu

2013. 11. 06. 19:00

A modellből lett dj a SuperTV2-n futó Hal a tortánjának mai házigazdája, aki nem csak a főztjével varázsolta el a vendégeit, hanem a dekoltázsával is.

Korábban a témában:

Kustánczi Lia látja ma este vendégül Delhusa Gjont, Gáspár Beát, Nyári Károlyt és Kozsót a Hal a tortánban. Lia azonban nem csak a főztjét kínálja fel, hanem a dekoltázsát is. A vacsorához ugyanis olyan ruhát választott, ami inkább mutatott, mint takart, sőt, olykor többet, mint amennyit eredetileg valószínűleg akart.

“Jaj, kiesik a cicim, basszus” – sietett leszedni a tányérokat Lia.

Mégsem a férfivendégek, hanem Bea asszony volt az első, aki megjegyzést tett a dekoltázsra: “Csinos a dekoltázsod. Ha már a fiúk nem dicsérnek, majd dicsérlek én” – mondta Liának, majd amikor kirohan a konyhába, Gjonit veszi kezelésbe: “Látom rajta, hogy szuggerálja a ruháját, hogy menj lefelé, menj lefelé!”

“Ezért megérte várni” – kommentálta a látványt a zenész Nyári Károly, majd Lia is hozzátette a magáét: “Úgy gondoltam, hogy a szokásosnál egy kicsit jobban kiteszek magamért” – közölte a vizes pólóban is profin villantó dj.

 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.