Szórakozás

Berkit nem hatotta meg Szabó Zsófi gratulációja

Szabó Zsófi a Facebookon gratulált Berki Krisztiánnak a kislánya érkezése alkalmából. Berki azonban nem tartja egyértelműen őszintének ezt a módszert.

“Teljes szívemből, őszintén gratulálok Hódi Pamelának és Berki Krisztiánnak kislányuk születése alkalmából” – írta ki Szabó Zsófi a Facebook oldalán, majd így folytatta: “A mai Aktiv riport (amiből a változatosság kedvéért,engem még mindig nem hagytak ki) után először érzem úgy,hogy meg kell szólalnom! Bármi történt a múltban,nem tudjuk meg nem történtté tenni. Másfél év után pedig először érzem azt:nem is szeretném. Hiszem,hogy mindketten jobb emberek lettünk a másik által. Krisztián nem rossz ember és én azt kívánom,hogy életük végéig boldogok legyenek egy nagy, szerető családban…azt ,hogy az ismertséget a javukra fordítsák és ne hagyják,hogy bármi kettőjük közé álljon. Tisztelettel kérem a sajtó és a média munkatársait,hogy legyenek tekintettel Pamelára,arra,hogy Krisztián most már nagybetűs CSALÁDAPA. Ne csámcsogjunk a múlton,zárjuk le azt az időszakot amikor Krisztián és én egy párt alkottunk… Köszönöm szépen! Ismeretlenül is puszilom Pamelát, Krisztián Te pedig tedd oda magad,őszintén, úgy, ahogy legbelül érzed.”

Berki Krisztián azonban nem érzi úgy, hogy exének a Facebookon kellene gratulálnia bármihez is, a StoryOnline-nak pedig azt is hozzátette, azért sem örül annak, hogy Zsófi róluk ír, mert nem egyszer volt már miatta feszültség Berki és Pamela között.

“Őszintén szólva nem értem, hogy Zsófi miért a saját Facebook oldalán gratulál. Kedves tőle, meg minden, de ha ez igazán őszinte lenne, akkor felhív vagy küld egy smst. Nem nagyon örülök ennek az egésznek, hogy rólunk ír, főleg úgy, hogy tudja, hogy feszültség volt közöttünk Pamelával. A párom azért nem akart hozzám jönni feleségül, mert volt egy Zsófis tetoválásom és miatta nem szerette volna ezt a nevet sem adni a gyerekeinknek. Én lezártam a múltat, nem hozom őt szóba. Nem örömködöm vagy sajnálkozom akkor, amikor boldog, vagy amikor szakít” – mondta a StoryOnline-nak Berki.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik