Szórakozás

16 milliós órája van Berkinek

berki-krisztian(960x640).jpg (berki krisztián, )
berki-krisztian(960x640).jpg (berki krisztián, )

Berki Krisztián szeretne jó szerető és jó apa lenni, milliókat költ autókra és órára és sokan zsiráfnak nézik - három kérdést tettünk fel az Édes élet szereplőjének.

Mi a legnagyobb vágya?
Egyszerre szeretnék több területen is helytállni. Azaz szeretnék jó apa lenni, jó szerető, jó üzletember és jó társ lenni. Tudom, hogy ezen sokat kell dolgoznom, de ha egyszer sikerülne ebben megtalálni az egyensúlyt, akkor én lennék a legboldogabb.

Milyen állat lenne és miért?
Tudom, hogy úgy tekintenek rám az emberek, mint egy zsiráfra. Megnéznek maguknak, de haza már nem vinnének. De ezt egy kicsit sem bánom.

Mikor költött el sok pénzt fölöslegesen?
Folyton ezt teszem, ami tudom, hogy nem tetszik az embereknek, de ilyen vagyok. Sosem bánom meg a döntésem, de tudom, hogy amiket vásárolok nem tartoznak a létszükséglet kategóriába. Azt viszont nem árulom el, hogy pontosan mire költök annyi pénzt..- magyarázta Berki, akinek információink szerint különleges órája van.

A színarany, limitált szériás Rolex GMT Master II például 16 millió forintba kerül. Úgy tudjuk, Berki azonnal beleszeretett a különleges darabba és nem sajnált sokmilliót áldozni rá.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik