Szórakozás

X-Faktor: Tisztességtelen ajánlatokkal bombázzák a ByTheWay-t

X-Faktor-logo(1)(1)(1)(960x640)(1).jpg (x-faktor, )
X-Faktor-logo(1)(1)(1)(960x640)(1).jpg (x-faktor, )

Sütnek-főznek a rajongók az X-Faktor együttesére, sőt, az sem ritka, hogy nyíltan felajánlkoznak a négy fiúnak…

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a négy fiatal fiúból álló ByTheWay zenekar a tinilányok körében a legnépszerűbb. A fiúk aktív közösségi életet élnek, és folyamatosan tartják a kapcsolatot a rajongókkal.

“Nagyon klassz rajongói táborunk van. A múltkor plakátversenyt hirdettünk, rengetegen készítettek szebbnél szebb alkotásokat. Gyakran meglepnek minket mindenféle finomsággal is, amit az élő show-k után oda is adnak nekünk, de az sem ritka, hogy az X-Faktor-ház portáján leadják. Palacsintát, pogácsát, süteményeket szoktak hozni. És persze kapunk nagyon kedves ajándékokat is, a legutóbb Kárpátaljáról érkezett egy csapat miattunk az élő műsorra, akik egy-egy bögrével leptek meg minket, amire a mi képünket tetették rá. Ezeknek a relikviáknak csináltunk egy külön helyet is a szobánkban” – mesélte a Hír24-nek Patocska Olivér, a korábbi x-faktorosokból álló ByTheWay egyik tagja.

A fiúkat azonban nem csak süteményekkel, és ajándékokkal halmozzák el, de sok tinilány nyíltan felajánlkozik nekik.

“Gyakran kapunk ’tisztességtelen ajánlatot’ a lányoktól. Egy-két levélen teljesen megdöbbentünk, ezekben nyíltan leírták, mi mindent csinálnának velünk… Mind a négyen párkapcsolatban élünk, így ezek az ajánlatok nem érnek nálunk célba. Egyébként arra törekszünk, hogy pozitív dolgokat közvetítsünk a rajongóknak” – tette hozzá Olivér.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik