Szórakozás

Egy magyar örömlány őszinte vallomása

Nyíltan beszél hivatásáról egy prosti, aki nem szégyelli, amit csinál. Izgalomban nem volt hiány az életében.

A Sorskerék blog szerzője immár 20 éve él a testéből. Egy mélyinterjúban elmesélte, hogy önként lett örömlány – méghozzá kíváncsiságból. “Tudni akartam, milyen érzés valakivel pénzért lefeküdni” – fogalmazott.

Aztán a barátja nemes egyszerűséggel eladta külföldre. Noha érezhető szavaiban, hogy ez nem volt jó időszak az életében, nem panaszkodik, ugródeszkaként tekint erre az időre.

Egy ideig SFOR katonákat szórakoztatott Pécsen egy kuplerájban. Ottani főnökeit nagyon megszerette, fogadott családjának tartja őket, akit “apuként és anyuként tisztel”.

Nagy szerelmét Pretty Woman-sztoriként említi. Négy évig szerette ezt a férfit. De volt olyan is, hogy egy nőt szeretett.

Az igen színes életútba belefért egy kis Finnország meg hajléktalanság, és beszél persze szexről, a vágyairól meg arról is, hogy a férfiakat szerinte hogyan rontották el a nők.

Egy dolgot még a beszélgetés elején helyretett: “Nemcsak lecsúszott emberek választják ezt a munkát. Nagyon sok lánynak azért ez a döntése, mert szereti, mert élvezi” – olvasható a Cafeblog interjújában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik