Szórakozás

Kiakadtak a rajongók: Schobert Norbi valóságshow-hős lesz

A fitneszguru is Édes élet-sztár lesz, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen épp Norbi fejtette ki a minap, hogy nem érdekli mások magánélete.

Schobert Norbi Facebook-oldalán jelentette be, hogy ma estétől ő és a családja is látható lesz majd a TV2-n futó Édes életben.

“A gyerekeim szerint így járok, ha sokat fekszem a tévé előtt…. Holnap este 7-től pedig kicsit tisztábban és többet megtudhattok rólunk a TV2 Édes Életből és tisztán látszik, az élet nem mindig édes…” – írta ki a fénykép mellé a legutóbb a gyúrósoknak beszólogató Norbi.

A hozzászólók között volt, aki kifejtette, milyen izgatottan várja már a Schobert-család szereplését, mások azonban azon akadtak fenn, hogy épp Norbi volt az, aki a napokban egy olyan bejegyzést posztolt, amelyben elítélte, hogy mennyire téma lett a sajtóban Rékasi Károlyék magánélete.

“Hetek óta minden címlap Rékasi, Pikali, Détár magánélete. Engem egy cikk erejéig sem érdekel senkié. Benneteket?” – írta akkor Norbi.

A hozzászólók közül most többen ezt vasalták be a fitneszgurun, mondván, lám, most ő is kirakatba teszi a magánéletét.

“Tegnap olvastam 1 bejegyzést részedről:utaltál arra hogy napok óta a Rékasi és nemtudomki a bulvárban…- Te is kirakatban éled magánéletedet ….akkor most hogy is van? – és ez nem rosszindulatú megjegyzés részemről ….” – írja az egyik kommentelő. Norbi így védekezett: “Arról írtam, hogy szedik szét az életét nyilatkozatok nélkül”, ám ez nem volt elég a kétkedőknek: “Nem, azt írtad, hogy nem érdekel téged mások magánélete, és kérdezted az ittenieket (akik folyton értesülnek a tiédről), hogy ők hogy vannak ezzel.”

Egy másik hozzászóló már keményebben fogalmazott: “Hm…gondolkoztam megint. Édes élet című műsor…Nézzük csak: Győzikéék a pénzért csinálják, be is vallották, hogy törleszteni tudjanak. Varga Viktorék (akiket imádok a kreativitásukért) fiatalok, nyilván kell nekik a pénz. Berki Krisztián nagyképűségből és ha tagadja ha nem: kell nekik a pénz. De Ti?Akik milliárdosok vagytok. Akik itt lebegtetitek a papírt, hogy magyar brand-lettetek, akik mutogattátok a két díjat, amit múlt héten kaptatok, hogy micsoda bolt vagytok….. Nektek miért is kell egy ilyen aljadék műsorban szerepelni? Rá vagytok vajon szorulva? Miért nincs egy csöppnyi tartásotok? Sokszor hangoztatjátok, hogy a szívműtéted sok mindenre ráébresztett….hát ebből eddig csak annyit látok: harácsolás ezerrel. Mindenhol ott vagytok, mindenhonnan ti folytok.” Norbi erre is reagált: “Láttad mi lesz benne? A munkánk, ami az életünk. Aljadék a műsor? Független életek. Akkor mindenki aljadék.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik