Szórakozás

Frei: Ilyen Magyarországot szeretnék!

Elkészült Magyarország új imázsfilmje. Frei Tamás pedig teljesen odavan érte, mert szerinte végre egy gulyásmentes arcot mutatunk. Videó.

“Végre! Én ilyen Magyarországot szeretnék” – írta Frei Tamás a Facebook oldalán, miután ő is megosztotta Magyarország új kampányvideóját.

“Ilyen Magyarországot szeretnék. Saját arccal, ritmussal, hanggal, karakterrel, érzéssel. De modern..letisztult.. csikós és gulyásmentes arcot. 21-ik századit. Mert a világ ezt érti, ezt megérti, és érzi. Van stílusa…Magyarországnak legyen stílusa. A hétfőn kezdődő londoni turizmus világkiállításra elkészült a Magyarország imázsfilm. A magyar és üzbég származású Kostil Danila és Kostil Luka rendezői testvérpáros készítette, a zene pedig Berger Dalma énekesnőt és Linczényi Márk zeneszerzőt dicséri” – tette hozzá a sikerszerző, aki egyáltalán nem akarta megöletni Orbán Viktort.

Fotó: TV2

De vajon mit gondolnak erről a Hír24 olvasói? Kell a gulyás és a csikós az országimázs videóba, vagy jobb a modernebb felfogás?

Valószínűleg nagyon féltek a kritikáktól, mert a Youtube-on található videóhoz egyáltalán nem lehet kommentelni és a cikkbe sem tudjuk beágyazni, mert azt is letiltották. De az imázsfilm IDE KATTINTVA megnézhető!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik