Szórakozás

Félmeztelenre vetkőzött két nő a reptéren

meztelen (meztelen)
meztelen (meztelen)

Azt állították, hogy a biztonsági őr utasította őket, ám kiderült: volt már bennük egy kevés alkohol.

Bizarr eseménysorozatnak lehettek a szemtanúi a manchesteri reptér utasai tavaly decemberben, amikor is az 50 éves egykori, nemesi ranggal is rendelkező stewardess, bizonyos Lady Kelly Hadfield-Hyde a biztonsági ellenőrzés közben félpucérra vetkőzött, majd elhajítva a melltartóját percekig mutogatta magát a röntgenberendezés mellett.

A kitárulkozó performanszban követte barátnője is, amiért összesen több mint 1500 font – 530 ezer forint – bírságot szabott ki rájuk a bíróság. Az elmúlt napokban lezajlott tárgyaláson azt állították, hogy nem önszántukból dobták le magukról a textilt, hanem az egyik őr utasítására.

A biztonsági ember cáfolta a nők állítását, sőt azzal védekezett, hogy a hölgyek ittas állapotban válogatott, trágár szitkokat vágtak a fejéhez. A nők elismerték, hogy lehúztak egy üveg bort, mielőtt a röntgenhez értek volna, de hozzátették: nem voltak részegek.

A bírót azonban nem győzte meg a két meztelenkedő verziója az esetről, ezért szabta ki rájuk a bírságot közszeméremsértés miatt. A hatóságok egyébként a történtekről készült biztonsági kamerás felvételeket is nyilvánosságra hozták az ítéletet követően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik