Szórakozás

Új tag a brit királyi családban

cressida bonas (cressida bonas, )
cressida bonas (cressida bonas, )

Befogadásként értékelhető gesztust tett Harry herceg szerelme felé a királynő.

A brit királyi család “tagjává” vált Harry herceg barátnője, miután az a megtiszteltetés érte, hogy hercegével eltölthetett egy hétvégét Harry nagymamája, II. Erzsébet királynő egyik angliai kastélyában.

A The Sun szerdai beszámolója szerint a 24 esztendős Cressida Bonas a múlt hétvégén vadászaton vett részt Harry herceggel – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiával – és baráti társaságával az uralkodó sandringhami birtokán.

Nem csak múló románc?

A legnagyobb brit tömeglap által idézett bennfentes udvari források szerint ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy Cressida és a 29 éves Harry kapcsolata megkapta az uralkodói jóváhagyást, és innentől nincs akadálya a frigynek.
A szokásjoggal felérő rituálé alapján ugyanis meghívást csak olyan hercegi barát vagy barátnő kap a királynő valamely hivatalos rezidenciájára, akit a család elfogad, és így ez a gesztus egyben befogadásként is értékelendő. A The Sun jól értesült forrásai szerint a kelet-angliai Sandringhamben eltöltött közös hétvége is igazolja, hogy Harry és Cressida kapcsolata nem csupán futó románc.

Másfél éve ismerik egymást

Cressida Bonast és Harryt Eugénia hercegnő – András hercegnek, a királynő másodszülött fiának leánya – mutatta be egymásnak még tavaly májusban. A kapcsolat azonban csak lassan bontakozott ki, mivel Cressida egybehangzó brit sajtóértesülések szerint eleinte tartott attól, hogy a királyi család tagjává váljék. Most már azonban állítólag túltett e félelmein, és kész Harry oldalán az oltár elé vonulni, bár eljegyzésről és esküvőről hivatalosan eddig nem esett szó.

Cressida Bonas nem idegen udvari körökben. Előző barátjának mostohaapja, Milford Haven márkija II. Erzsébet királynő unokatestvére, Cressida féltestvérének, Isabella Calthorpe-nak pedig egy időben Harry bátyja, a brit trón majdani várományosa, Vilmos herceg udvarolt – igaz, végül mindketten másnak esküdtek örök hűséget.

Harry herceg előző nagy szerelme a zimbabwei születésű dél-afrikai szőke szépség, Chelsy Davy volt. Chelsy és Harry hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Vilmos herceg két évvel ezelőtti londoni esküvőjén – állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből annak idején sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött, ám Chelsy Davyt azóta sem látni Harry környezetében, és gyakorlatilag eltűnt a brit sajtó látóköréből is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik