Szórakozás

Prostinak állították be Tornóczky Anitát

Egy Budapesten élő briteknek készült honlap szerint Medgyessy Péter egykori miniszterelnök nevelt lánya úgy öltözik és viselkedik, mint egy prostituált.

Az angolok által készített honlap ironikusan kommentálja, hogy Budapest a világ második legjobb városa lett: 25 pontban fejtik ki gúnyosan a főváros jellegzetességeit. A 10. pont alatt egy Tornóczky Anitáról készült kép is látható a következő szöveggel: “Rengeteg a vonzó és művelt nő, aki azonban merészen öltözik, és úgy viselkedik, mint egy prostituált, köztük az egykori miniszterelnök mostohalánya.”

Tornóczky kiakadt az otromba kommentáron.

“Sok rossz tulajdonságom van, amit meg lehetne említeni, de azt, hogy közönséges lennék, biztosan nem. Felháborít, hogy a kép történetének ismerete nélkül ilyet írnak rólam. Nem hiszem, hogy egy prosti így öltözik és ilyen ruhát visel” – mondta a Borsnak Tornóczky Ani­ta, aki azt is elmesélte, hol készült a kép, és hogy egy neves divattervező ruháját viseli. – “Az egyik leghíresebb magyar divattervező, Benes Anita ruhája van rajtam. Egy késő esti műsor forgatására adták rám a stylistok. Ha az Operabálban viselném, fel sem tűnne senkinek. A cikk szerzője feltehetően személyes élményhalmazból táplálkozott, de ok nélkül személyeskedett. Előfordult már, hogy olyan csipkeruhát viseltem bálban, ami alatt testszínű textil volt, és egész este mindenki azt kereste, hol lóg ki valami alóla” – tette hozzá a korábban agydaganattal is megküzdő Anita

.Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik