Szórakozás

Börtönre ítélték Krisz Rudit

Adócsalásért egy év két hónap Börtönbüntetésre ítélték Kreisz Rudolfot, művésznevén Krisz Rudit –– írja a Blikk. Az énekes büntetését két évre felfüggesztették.

A lap úgy tudja, Krisz Rudi cége alanyi áfamentesség mellett folyamatosan áfás számlákat bocsátott ki, amelyeket nem vallott be. A felszámolás alatt lévő vállalkozás bankszámlájáról az utolsó fillért is kimentette – tették hozzá.

A bűncselekményeket – csődbűntettet, adócsalást és számviteli rend megsértését – 2007-ben és 2008-ban követte el. A kár több millió forint. Az énekes nem fellebbezett az ítélet ellen és az ügyészség sem kért súlyosbítást.

Fotó: MTI / MTVA / Zih Zsolt

Aki nem tudná hirtelen, kicsoda Krisz Rudi és mit tett le az asztalra, annak eláruljuk: még a zenés tehetségkutatók térhódítását megelőzően volt népszerű előadó a 2000-es évek elején. Több száma is felkerült a hazai slágerlistákra, 2000-ben pedig a legjobb hazai énekesnek is megválasztották.

Önökre bíznánk a kérdés megválaszolását, hogy a fenti elismerés tükrözi-e a valóságot. Mi csak segítséget nyújtunk ehhez:

Még több Krisz Rudiért pedig ide kattintsanak vagy ide – ha mernek…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik