Szórakozás

Elsírta magát a kamerák előtt Krisz Rudi

Megható, őszinte interjút adott a kétezres évek egyik ismert énekese, Krisz Rudolf. Amikor édesanyja is szóba került, akkor elérzékenyült és elsírta magát.

Krisz Rudi leginkább a harmincas korosztálynak lehet ismerős, a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején sok magyar lány odavolt a kék szemű énekesért. Később egyre kevesebb fellépése volt, eltűnt a nyilvánosság elől, és hogy meg tudjon élni, elment egy óceánjáró hajóra énekelni.

A zenész nemrég Sándor András riporternek adott interjút. Krisz Rudolf egy percig sem kertelt, meglepő őszinteséggel beszélt hanyatló karrierjéről és magánéletéről.

„A kilencvenes évek elején, kétezres évek végén rengeteg fellépésem volt. Nyolc év hihetetlenül sikeres volt az életemben, de ahogy bejöttek a tehetségkutató műsorok, már egyre kevesebb helyre hívtak. Ezzel kapcsolatban nem hibáztatok senkit, mert nyilván ha annyira maradandót alkottam volna, akkor fennmaradok, mindennek ellenére. De nem így történt. Nem tudom, hogy azért, mert nem voltam elég trendi, vagy azért, mert nálam sokkal tehetségesebbek tűntek fel. De természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem tartozom a hazai popzene élvonalába” – mondta Krisz Rudi, aki évente kétszer pár hónapot hajókon énekel.

„1700 eurót (522 ezer forintot) lehet keresni havonta. Ez lehet, hogy elsőre soknak tűnik, de ugyanezért a pénzért egy német zenész például már nem megy ki. Nem éri meg neki ennyiért otthon hagyni a családját” – mondta az énekes, akinek teljesen megváltozott az élete.

„Tavaly meghalt édesanyám, egy nagyon hosszú lefolyású betegség után. Gyakran álmodok róla – mesélte elcsukló hangon, majd el is sírta magát (14:20-tól) – Eddig soha nem sírtam, de egy ideje már sokkal érzékenyebb vagyok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik