Belföld

Aczél Endre pornót nézett, majd kiakadt

Aczél, Krasznai (Aczél, Krasznai)
Aczél, Krasznai (Aczél, Krasznai)

Az újságíró az X-Faktor egyik énekesének, Krasznai Tündének nézett utána. Rákattintott pár felnőttfilmjére, majd kiborult az RTL Klubra.

Az ismert újságíró, korábbi televíziós műsorvezető, manapság publicista a Galamus-on írta meg kirohanását – vette észre a Cink.

„A pornóval szerzett nevet magának”

Az RTL zenés tehetségkutató műsorában énekel egy lány, Krasznai Tünde, akiről már mi is megírtuk, hogy felnőttfilmekben szerepelt. A köztévé korábbi műsorvezetője legújabb publicisztikájában azon akadt ki, hogy a hétvégi X-Faktor egyik adásában Tóth Gabi azt találta mondani az énekesnőnek, hogy „milyen szexi vagy”. Vagyis nemcsak jól énekel, hanem jól is néz ki. Ezt a „szexi” jelzőt kötötte egyből a szexhez Aczél.

„Na most vagy a sokat látott, sokat megélt Tóth Gabi hülye, vagy a közönségét nézi annak. Tudniillik a bájos Tündéről rajta kívül (?) szinte mindenki tudta, hogy a versenyző nevet nem az énekével, hanem pornóvideókon nyújtott „alakításaival” szerzett. Sajnálatos módon ezek a meglehetősen szaftos – a hard pornó kategóriájába írható – videók minden különösebb erőfeszítés nélkül lehívhatók az interneten, és tartok tőle, hogy az X-faktor zömmel ifjú közönsége a szilikonajkú szépséget nemcsak a szemével vetkőzteti a műsor színpadán, hanem a maga több mint mezítelen valóját csodálja az indavideo.hu oldalain. Tizenkét évtől fölfelé. De lehet, hogy lejjebbről kéne indulnom” – kezdi írását Aczél.

Egészen odáig jutott a gondolatmenetben a publicista, hogy a csatornának be sem szabadott volna válogatnia Krasznait, mert ha a műsorban nem szerepelhet profi énekes, akkor ne szerepelhessen profi pornós se. Valamint mert a versenyt nyomon követő több százezer vagy több millió néző biztos egyből az énekes filmjeire asszociál, ezzel az RTL pedig „legitimálja a szájbavizelést” – írja Aczél, aki ezek szerint tényleg képbe került a hardcore pornó területén.


Fotó: Kummer János

Az ifjúságot próbálja védeni Aczél

„Arról a diákifjúságról van szó, amelyik kedve szerint fér hozzá az internethez; ha a szülő netán szűrőprogrammal védi le a számítógépet, akkor elmegy az osztálytársához, ahol a szülők ilyesmivel nem törődnek. Akárhogy is: így vagy úgy, de megnézi (naná, hogy! nincs édesebb a tiltott gyümölcsnél) Tünde videóihoz, majd szombat-vasárnap szavaz. Lehet, hogy azért küldi el a pozitív sms-ét, mert tetszik neki hősnőnk nem énekesi produkciója. Ha kicsit izgalomba jön, még ki is próbálja a látottakat az osztálytársnővel, ne legyünk álszentek” – aggódik az író.

Az azonban érthetetlen, hogy a bejegyzés vége felé közeledve Aczél hogyan tudott párhuzamot húzni a Fidesz-szimpatizáns székházvédő gyilkos Sz. Ferenc és Krasznai Tünde között.

„Talán nem szükséges beinjekciózni a felnövekvő generációba azt az érzületet, hogy egy pornósztár, ha történetesen hangja is van (van), a „te sztárod” is akár. Akár. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de csakis ilyen alapon lehet egy gyilkosságért elítélt ember a Fidesz-székház „önkéntes” védője. Egy remek produkció a közszínpadon, és máris elfelejtődik a múlt. A jobb sorsra érdemes fiatal azt tanulja meg, hogy bármennyire undorító is a múlt, a jelen, csak a jelen az, ami érdekes. Carpe diem!”

Azt pedig végképp nem értjük, hogy a bejegyzés illusztrációjaként miért egy kiscsibe szerepel a lap alján.

Ön szerint jogosan akadt ki Aczél Endre? Írja meg véleményét kommentben!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik