Szórakozás

Liptai ledöbbent Bereczki forró csókján

Bereczki Zoltán (Bereczki Zoltán)
Bereczki Zoltán (Bereczki Zoltán)

Bereczki Zoltán elragadtatta magát Mick Jaggerként, és nemes egyszerűséggel lekapta Liptait…

Sokakat meglepett a Sztárban sztár eddigi talán legforróbb jelenete, a legjobban azonban magát Liptai Claudiát. Bereczki Zoli ugyanis előadása hevében lepattant a színpadról és megcsókolta Claudiát. A színész-énekes szerint barátságukba “belefért” a csók.

“Az előadás heve elkapott! Mindketten színpadi emberek vagyunk, így egy figura adott csókot Claudiának, nem Bereczki. Régóta barátok vagyunk, úgy gondolom, ez még belefér, bár utólag Clau azt mondta, hogy azért szólhattunk volna neki…” – mondta az eset után a Borsnak Bereczki.

Azt nem tudni, vajon Liptai fiatal kedvese, Benjámin mit szólt az élő adásban elcsattant csókhoz, és valószínűleg Szinetár Dórát sem ragadtatta el a látvány. A Best magazin ugyanis legfrissebb számában arról ír, hogy bár a színésznő válását már hivatalosan is kimondták, az igazi eltávolodást éppen ez a műsor hozta a számukra, ahol akarva-akaratlanul is rivalizálnak egymással. Bereczkit ráadásul nemrégiben Pokorny Liával hozták hírbe, akivel újabban állítólag egy párt alkotnak.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik