notar-mary(960x640)(2).jpg (nótár mary)
Szórakozás

Titokban eljegyezték Nótár Maryt

A Story magazin megtudta: nemrég titokban eljegyezték a Sztárban sztár szereplőjét.

A meglepetés tökéletesen sikerült! Nótár Mary úgy lett gyűrűs menyasszony, hogy egyáltalán nem számított rá. Azóta élete legszebb emlékei között tartja számon azt a meghitt miskolci estét, amiről elsőként a Story magazin e heti számában mesél.

Talán furcsa, de az eljegyzés a Sztárban sztár első élő adásához is kapcsolódik, ahol a párja, Sándor a nézőtéren izgult az énekesnőért. Mary előadása annyira meghatotta, hogy másnap egy romantikus vacsora után titokban eljegyezte az énekesnőt.

“Nem számítottam arra, hogy gyűrűt kapok, bár már több mint három éve együtt vagyunk. Beszéltünk már arról, hogy egyszer majd lesznek gyerekeink, és nekem is megfordult már a fejemben, hogy milyen jó lenne egyszer hófehér ruhában az oltár előtt kimondani az igent, de azt gondoltam, ez majd csak évek múlva történik meg” – mondta a Storynak a cicimutogatást kerülő Nótár Mary.

Az énekesnő eljegyzéséről és szerelméről tovább olvashatsz az e heti Storyban!

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.