Szórakozás

Lakatos Márk transzvesztitaként fizette tanulmányait

A stylist női ruhában, kisminkelve lépett színpadra Spanyolországban, így egészítve ki az ösztöndíját.

Lakatos Márk Reykjavik polgármesteréről, az ötgyermekes Jon Gnarr-ról posztolt fotót Facebook-oldalára, amelyben a politikus sminkelve van, és női ruhát visel.

“Vagánynak tartom, hogy egy nagy hatalmú politikus így kívánja felhívni a figyelmet a másság elfogadására. Gnarr heteroszexuális férfi, aki kiállt a népe elé, és azt mondta: fogadjunk el mindenkit úgy, ahogy van! Az emberek pedig jót derültek, és megtapsolták. Nincs nagyobb ajándék az élettől, mint a szabad gondolkodás” – írta a fotó mellé Márk.

A stylist azonban nem elégedett meg a vélemény-nyilvánítással, és olyan dolgot is elárult magáról, amiről eddig még nem beszélt: transzvesztita előadóként dolgozott Madridban, ahol idegenforgalmat tanult.

“Egyszer csak ott találtam magam a pezsgő madridi éjszakában, ott, ahol Pedro Almodóvar is járta az utcákat, és mulatott. Ez az időszak életem egyik legszínesebb része volt, itt próbáltam ki először, hogy milyen női ruhába bújva ellenkező neművé átlényegülni. Fantasztikus kaland volt! Híres énekesnőknek maszkírozva és öltözve táncoltam, énekeltem és óriási sikerem volt. Nem titok, hogy ezért gázsit is kaptam, ami jól jött az ösztöndíjam mellé. Volt egy-két alkalom, amikor Magyarországon is színpadra léptem, de ez régen volt. Ha egyszer úgy hozná az élet, egy gálaműsorban persze bármikor ismét színpadra állnék” – mondta a Borsnak Lakatos Márk, aki három évesen már menyasszonyként pózolt.

Fotó: TV2

Ajánlott videó