Szórakozás

Felkérték apának Lakatos Márkot

A nyíltan homoszexuális stylist eddig nem vágyott apaszerepre, de nemrég egyedülálló barátnője megkérte, hogy ajándékozza meg egy kisbabával.

Lakatos Márk 4 évvel ezelőtt vállalta fel, hogy a saját neméhez vonzódik.”Meglepődtem, amikor címlapon hozták azt, hogy meleg vagyok. Nem értettem, miért hír, ami nyilvánvaló. Ha bármikor rákérdezett valaki, egyenes választ adtam” – mondta a Best magazinnak Lakatos Márk, akinek hamarosan komoly döntést kell hoznia.

Egyedülálló barátnője ugyanis megkérte, hogy ajándékozza meg egy kisbabával és Márk egyelőre nem mondott igent, de nem zárkózik el a lehetőség elől.

“Egy évvel ezelőtt egy lány, akivel hosszú évek óta szoros barátságban vagyunk, elmondta nekem, hogy úgy érzi, nem képes megtalálni azt a férfit, akinek szívesen szülne gyereket. Ő kérdezte meg, hogy lennék-e a gyermeke apja. Abban a pillanatban megdöbbentem, de valahogy nagyon is valóságosnak kezdtem érezni a lehetőséget. Ma már el tudom képzelni, hogy neveljek egy gyereket, ugyanakkor az a lehetőség nem vonz, hogy csak donor legyek. úgyhogy vívódom, de minden lehetséges” – vallotta a stylist.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik