Szórakozás

Zséda: „Megláttam és teljesen beleszerettem”

Az énekesnő egy rádiós műsorban vallott titkairól.

Szerelem, bűntény, összetört szívek. Ez mind megtalálható Zsédenyi Adrienn legutóbbi, Ötödik érzék című albumán, amelyről a Hétköznapi mennyország a Class40 egyik legjobb dalává lépett elő. A két platina lemezes énekesnő Kiss Orsival beszélgetett a klipforgatásról, érzésekről és arról, hogy a mennyország mindenütt ott van, csak észre kell venni.

Küzd a családi erőszak ellen

Zsédáról talán kevesen tudják, hogy szociálpedagógiát végzett, egy ideig pedig a színésznői pályával is kacérkodott. Végül az éneklésben találta meg saját magát, döntésének helyes voltát pedig mi sem bizonyítja ékesebben, mint az, hogy azóta már két platina és három aranylemezzel ajándékozta meg közönségét. Az énekesnő emellett olyan ügyek aktív elkötelezettje, mint a mellrák vagy a családon belüli erőszak elleni küzdelem.

Adrienn az éneklést és a dalszerzést tartja a legfontosabbnak, és azt, hogy örömet okozzon közönségének, többek között ezért is várta nagyon, hogy a Hétköznapi Mennyország megjelenjen. „Különösen sokat jelent nekem ez a dal, mert azt az üzenetet hordozza, hogy a hely ahol élünk és a körülöttünk lévő emberek nagyon fontosak, nem kell idegen csillogásban keresnünk a boldogságot. Szeretek olyan témákat megmutatni, amelyekbe mindenki beleláthatja a saját történetét.” – mesélte az énekesnő a Class FM műsorvezetőjének, Kiss Orsinak.

(pophalo.hu)

A számhoz készült klip képi világa is illeszkedik a dalszöveghez és annak mondanivalójához, és olyan páratlanul szép helyek illusztrálják az énekesnő érzékeny lelkivilágát, mint Tihany, amely egyébként az egyik kedvelt városa. „Sok emlékem fűződik Tihanyhoz, nagyon sokat jártam oda, az egész dal és a klip összes kockája a szívemből szól.”

Saját őrangyala vigyáz Zsédára

Aki nemcsak legfrissebb videójának képkockáin szeretné Zsédát látni, találkozhat vele a decemberi nagykoncertjén, ahol az énekesnő dalai akusztikus verzióban kerülnek színpadra. Adrienn elárulta, bizony még mindig izgul egy kicsit színpadra lépés előtt: „Mint amikor az ember a szerelmével találkozik, azért azok a pillangók ott röpködnek belül. Azt szoktam mondani, hogy ég és föld közötti lebegés az a koncert előtti pár óra.”

Aggodalomra azonban nincs oka, hiszen saját védőangyala mindig vele van egy kis medál képében, amelyet állandóan magánál tart. Már a „megismerkedésük” is sorsszerű volt, hiszen az Ünnep című album munkálatai során botlottak egymásba. „A lemez munkálatai elakadtak és kicsit el is voltam keseredve, de megláttam ezt az angyalkát a kirakatban, és teljesen beleszerettem. Úgy éreztem, hogy nekem jó lesz, ha itt van rajtam.” Ez a megérzése pedig bejött, hiszen a jövőre vonatkozó terveiben még több dal és lemez elkészítése szerepel, de a családbővítés is napirenden van.

A Zsédával készült teljes interjú vasárnap este 17.00 órától kerül adásba a Class40 című műsorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik