Szórakozás

Beleszeretett a buszsofőrbe Iszak Eszti

Régi titkát fedte fel Iszak Eszti! A VIVA Tv csinos műsorvezetője elárulta, hogy élete első komoly kapcsolatát a buszozásnak köszönheti. A régi érzések természetesen már elmúltak, Eszti azonban a mai napig tömegközlekedéssel utazik haza édesanyjához Dunaújvárosba.

Ugyan Eszti nemrég elkezdett vezetni tanulni, egyelőre busszal jár haza édesanyjához. A VIVA műsorvezetője ezt nem is bánja, hiszen ilyenkor végre van egy kis ideje a gondolataira és kedvenc zenéire, amelyeket a Deezeren hallgat.

„Amikor csak tudok, hazalátogatok édesanyámhoz Dunaújvárosba. Mivel még nincs jogsim, ezért a tömegközlekedést választom, nagyon szeretek buszozni. Ilyenkor végre van időm kicsit lazítani, teljesen kikapcsol, hogy mindentől elvonulva a Deezeren hallgatom kedvenc számaimat. Többen lakunk a budapesti lakásunkban, így amikor együtt vagyunk mindig mindenki mást akar hallgatni, utazás közben viszont végre az szól az okostelefonomon, amit csak szeretnék” – árulta el Eszti.

Eszti első szerelmét is a tömegközlekedésnek köszönhetően találta meg, egy jóképű, fiatal buszsofőr személyében.

„Az első szerelmemet is egy dunaújvárosi járatnak köszönhetem. Tizenhat évesen itt láttam meg azt a fiatal jóképű buszvezetőt, aki aztán az első barátom lett. Sokáig próbáltam kideríteni, hogy ki lehet a rejtélyes sofőr, végül teljesen váratlanul összetalálkoztunk egy buliban, amiből később komoly kapcsolat is lett” – tette hozzá a Randikommandó műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik