Szórakozás

X-Faktor: Ki essen ki ma este?

Ön szerint kinek kellene kiesnie ma este? Kíváncsiak vagyunk a véleményére!

Az X-Faktor tegnap esti adásában 11 döntős produkcióját láthatták azok, akik az RTL Klub-ra kapcsoltak. A mezőny sajnos ezúttal sem volt átütő erejű, de azért voltak nagyon jó pillanatok is.

A második élő show-t Tóth Marcell nyitotta, aki ezúttal Taylor Swift slágerével érkezett. Geszti Péter szerint Marci most sokkal jobban teljesített. Szikora Róbert szerint is jól énekelte el a dalt, Alföldi viszont azt mondta, bírni kell erővel az egész előadást, ami szerinte Marcinál a produkció végére elfogyott. Gabi büszke volt mentoráltjára, mert összeszedte magát.

Aztán Batánovics Lili következett. A kisfilmjében Lili arról beszélt, hogy nem könnyű feladat szexinek lenni a színpadon, ha az ember nem egy topmodell alkat. Gabi azt mondta, hogy Lili igenis szexi, úgy ahogy van, de szerinte a produkció a közepe felé egy kicsit ellaposodott. Az R-GO frontemberének Lili előadása a beat és a rock’n’roll hangulatát idézte fel. Geszti Péter szerint Lili egész személyisége olyan kedves, mint Böbe baba, helyén volt a ruha, a smink és az éneklés is.

Lili után Szikora Róbert csapata, a ByTheWay “ült” színpadra, a fiúk ugyanis egy asztalnál ülve, minden zenei alap nélkül adták elő a Pitch Perfect Cup song című dalát. A mentorokat teljesen levette a lábáról az előadás, Alföldi Róbert csak annyit ismételgetett, hogy bravúros volt.

Utánuk Eckert Anikó állt színpadra vadító, tűzpiros ruhában. Szikora Róbert szerint aki megnyer egy csatát, az megerősödve tér vissza, ez Anikónál is így van, bár azzal kapcsolatban maradtak kételyek benne, hogy a lány vajon tudja-e majd csinálni ezt a szakmát hosszú távon. Geszti Péter ennél már jóval keményebb szavakat használt, szerinte Anikó elvérzett ebben a dalban főleg a közepén.

Anikó után Bozsek Márk következett Bruno Mars lusta dalával, azaz a Lazy Songgal. Tóth Gabi nagyon örült neki, hogy Márk újra gitárral a kezében állt ki a színpadra. Alföldi Róbert azonban annak adott hangot, hogy ő halálosan unatkozott az egész produkció alatt, szerinte laposra sikeredett ez a dal.

Aztán Péterffy Lili következett, aki Melanie Fiona Monday morning című slágerét adta elő. Geszti Péter azt kifogásolta, hogy nem tudott meg sokkal többet Liliről, csupán annyit, hogy helyes lány, neki ennyi jött át ebből a produkcióból. Szikora Róbertnek Lili lelke tetszik a legjobban, de ezt a dalt ő is unta.

Lili után Tóth Gabi konferálta fel mentoráltját, Csordás Ákost. Alföldi Róbert szerint nem az a kérdés, hogy Ákosnak jó hangja van-e, mert az tagadhatatlan, de szerinte az énekes ezt a dalt kicsit „túlérezte”. Szikora Róbert szerint Ákosnak hagyni kéne, hogy a közönség érzékenyüljön el, ne pedig ő.

Ákos után Geszti Péter versenyzője, Krasznai Tünde következett egy Vaya Con Dios nótával. Dívának születni kell – így jellemezte Szikora Róbert az előadást, ami tökéletesen adta vissza a párizsi mulatók hangulatát. Tóth Gabi szerint Tünde minden porcikájából áradt a szexualitás, ugyanakkor erő is volt a dalban. Alföldi Róbert már azon kezdett el gondolkodni, hogy milyen szerepet adjon Tündének.

Utána a második, még versenyben maradt csapat, a Fat Phoenix következett a svéd banda, az Army of lovers egyik számával. Alföldi szerint a fiúkban erősebb a baráti összetartozás, mint maga a produkció. Szerinte az egész előadás kicsit zűrzavaros volt. Geszti is osztotta Alföldi véleményét, szerinte a srácoknak a 2. élő adásban már jobban kellene énekelniük.

Az utolsó előtti előadó Danics Dóra, Amy Winehouse Valerie című slágerével érkezett. Alföldi Róbert a hanggal elégedett volt, és maga sem tudta megfogalmazni pontosan, mi baja van, de valamit hiányolt ebből a produkcióból, szerinte Dóra merjen vállalni mindent, ami ő.

Az esti produkciók sorát Szabó Ádám zárta. A fiú az este elsőként énekelt magyar dalt, az LGT Álomarcú lányát varázsolt a színpadra. Geszti Péter Ádám elképesztő energiáit dicsérte, de szerinte az érzékenység még hiányzik a fiúból. Szikora Róbert sem volt teljesen elmosva a produkciótól, Alföldi Róbert pedig úgy érzi, hogy az Ádámban lévő érzés valamiért nem jön ki, megreked az énekesben.

 

A hivatalos döntés ma este 20 órától lesz az RTL-en!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik