Szórakozás

Íme a világ 9 legdrágább dekoltázsa

A hölgyek valószínűleg a csomagolást fogják értékelni, az urak pedig a "belevalót", abban azonban biztosan nem lesz vita, hogy mindkettő vonzza a szemet.

Öveket becsatolni, ugyanis nem mindennapi villantások következnek: nem csak a modellek szolgáltatnak néznivalót, hanem azok a drágakövekkel kirakott sokmilliós melltartócsodák is, amibe kebleiket csomagolták.

Gisele Bündchen 2000-be öltötte formás kebleire a világ legdrágább “fantázia-melltartóját”. A 15 millió dolláros cicifix még a Guiness rekordok könyvébe is bekerült.

Heidi Klum volt az egyetlen, aki három alkalommal is viselhetett méregdrága ékköves melltartót. 2001-ben pózolt ebben a 12,5 milliós ékszerkosaras fehérneműben.

A rekord-drága melltartó bemutatása után öt évvel pózolhatott ismét a világ legjobban fizetett modellje, Gisele Bündchen egy ékköves fehérnemű-csodában. A modell 1300 drágakőből kirakott melltartóján 300 karátos thai-rubinok is díszelegtek.

Heidi Klum 2003-ban lejthetett a kifutón 11 millió dollárt érő cicifixben. A modell 2010-ben lejtett utoljára végig ugyanezen a kifutón, ami után szögre is akasztotta a Victoria’s Secret angyalszárnyakat.

Karolina Kurkova 2002-ben mutatta be azt a tízmillió dolláros melltartót, aminek az elkészítése potom 370 órát vett igénybe.

Tyra Banks 2004-ben öltötte magára a tíz karátos fehéraranyba foglalt, 2900 gyémánttal díszített fehérneműt.

Heidi Klum 1999-ben viselt Milennium-melltartója 2000 gyémánttal és gyémántzafírral ékesítve potom tízmillió dollárt ért.

Candice Swanepoel, a Victoria’s Secret üdvöskéje kereken tízmillió dolláros melltartót visel, amit 4200 darab drágakővel raktak ki. A rubinokat, gyémántokat és sárga zafírokat 18 karátos aranyba foglalták, mindezt pedig egy 52 karátos cseppformájú rubin koronázza meg.

“Még soha nem volt rajtam ilyen drága holmi, nem csoda, hogy kesztyűt kellett viselnünk a le- és felvételhez. Ráadásul két testőr is tartozik a melltartóhoz, akik el sem mozdulnak mellőle” – mesélt a csodamelltartóról Swanepoel.

Karolina Kurkova 2006-os cicifixe 6,5 millió dollárt ért. Ezen a fő dísz egy viktoriánus virágmotívumot ábrázoló tízkarátos gyémántbross. A melltartó többi része sem elhanyagolandó: 2000 gyémántból lett kirakva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik