Szórakozás

Üzentek ByeAlexnek: Remélem elpusztulsz te kis b*zi

A zenész egyik követője azt reméli, hogy valaki egyszer kinyírja ByeAlexet.

“Remélem elpusztulsz egyszer te kis b*zi” – írta egyik követője ByeAlexnek, aki sértődés vagy fenyegetés helyett visszafogottan válaszolt.

“Ejha… Mondanám, hogy az van, hogy a rossz kívánságok visszahuppannak a feladóra, de gondolom ezt te is tudod kis Csibész Tomika. Viszont megnyugtatlak, EGYSZER én is elpusztulok majd, de hogy titokzatos maradjak, nem mondom meg, mikorra tervezem, de hosszútávra azért. De amúgymeg, mindegy is. Ember tervez fiam. Magadnak remélj jót, ne másoknak kívánj rosszat” – írta a zenész, mire a Tomika nevű felhasználó tovább fröcsögött.

“Engem nem hat meg ez a hegyirizsa.. ugyis mind megdöglünk egyszer.. de remélem téged kinyir vki” – tette hozzá az internetező, akinek valószínűleg nem a Kedvesem a kedvenc száma.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.