Szórakozás

Adósságai miatt végzett a családjával

kalapács (kalapács, )
kalapács (kalapács, )

Egyre valószínűbb, hogy nem démoni sugallatra ölte meg élettársát és nevelt fiát a baracsi férfi.

Ördögi terv

A kettős gyilkosságra hétfőn derült fény, amikor a 49 éves baracsi férfi öngyilkosságot kísérelt meg, két családtagját pedig holtan találták Mélykút közelében.

Kedden rendőrökkel együtt tért vissza otthonába.

A Blikk értesülése szerint az egykori katonatiszt három napig élt a mészárszékre emlékeztető lakásban, mintha mi sem történt volna. A helyszíni kihallgatáson kiderült, hogy kalapáccsal verte szét a 47 éves nő és 21 éves nevelt fia fejét, majd kocsival vitte el a holttesteket a lakatlan területre.

Az öngyilkossági kísérlet is csak álca lehetett. Vért alig veszített, a gázcsövet pedig azért szakította le, hogy a szomszédok megérezzék a gázszagot és segítséget hívjanak.

A pénzre utazott

A lányának azt mondta, hogy nem emlékszik semmire, a rendőröknek pedig, hogy a gonoszt látta szeretteiben, démoni sugallatra végzett velük. Célja az volt, hogy elhitesse mindenkivel, nem felelős tettéért, nem volt beszámítható állapotban a gyilkosságok pillanatában – írja a Blikk. Kiderült,hogy a férfinak komoly adósságai vannak, a nyomozók számára már egyértelmű, hogy nyereségvágyból ölte meg élettársát, akivel már 12 éve volt együtt, és a fiatal NB II-es focistát.

A bíróság ma dönt arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezi-e a családirtót.

Héger Ádámra és édesanyjára emlékeznek

Este közös gyertyagyújtás lesz a baracsi focipályán – írja a Duol.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik