Szórakozás

Hazavitték a baracsi családirtót

Rendőrökkel együtt tért vissza otthonába a férfi, aki megölte élettársát és nevelt fiát. A szomszédok kedves, békés emberként beszélnek róla.

Fehér atlétában, bekötött alkarral vitték vissza a rendőrök helyszínbejárásra a baracsi Móricz Zsigmond utcai házhoz a 49 éves családirtót – írja a Velvet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk egy nő és egy fiú holttestét találták meg hétfőn a Fejér megyei Mélykúton. A családfő beismerő vallomást tett, meggyilkolta élettársát és nevelt fiát, majd saját magával is végezni akart.

Kiderült, hogy az egyik áldozat Héger Ádám, a Vác és a Kaposvölgye korábbi, a Ménfőcsanak jelenlegi NB II-es kapusa volt. Az ifjú tehetség 21 éves volt, édesanyja 47.

Mi történhetett?

A Velvet.hu tudósítójának a szomszédok azt mondták, hogy nagyon nyitott és barátkozós család voltak, soha hangos szót nem hallottak a házból.

Sokan azt is tudni vélik,hogy a családban noha nem voltak alkoholproblémák, a gyilkosság éjszakáján mindhárman ittak.

A tyúkketrecekkel foglalkozó vállalkozó 12 éve élt az asszonnyal, akit most megölt.

A körülmények még zavarosak, nem világos, mikor végzett a családdal a férfi. A nem hivatalos információk szerint egy gázcsőre akarta felkötni magát, de az eltört. Aztán az ereit próbálta felvágni.

Dunaújvárosban élő lánya talált rá – feltehetően napokkal később -, miután Barcsra utazott, mert gyanússá vált, hogy nem ér el telefonon senkit a családból.   További részletek a helyszíni tudósításból itt.

“Visszahúzódó srác volt”

Rusvay Gergely, a váciak csapatkapitánya azt nyilatkozta a Rangado.hunak, hogy Ádám két évvel ezelőtt volt a csapattársuk egy évig. “Eléggé visszahúzódó srác volt. Szörnyű tragédia, ami történt, nem tudom felfogni, hogy lehet valaki képes ilyenre. Az Újpest ellen megfogott tizenegyese jut eszembe.”

Héger József, Ádám nagybátyja a Kisalföld.hu-nak beszélt a meggyilkolt fiúról:Ádám tizennégy éves kora óta volt félárva, amióta az öcsém meghalt. Azóta én terelgettem az útját, segítettem, amiben tudtam. Nagyon jól érezte magát Győrben, a DAC-pályán alakítottunk ki nekiegy lakást. A sérülése miatt utazott haza, azt mondtam neki, hogy amíg lábadozik, vizsgázzon le teherautó-vezetésből. Megfogadta a tanácsomat, de bár ne tette volna, s maradt volna Győrben. Még most is élne” – mondta megtörten.

Saját magamat és a környezetet is hibáztatom a történtek miatt, mert az első pillanattól kezdve érezhető volt rajta, hogy elég súlyos gondjai vannak – mesélte Rokob Péter, a fiú edzője a Rangadó.hu-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik