Szórakozás

Pokorni Lia: “Én nem mentem k*rvának”

pokorni lia (pokorni lia, )
pokorni lia (pokorni lia, )

A színésznő soha nem vágyott arra, hogy a színpadról lejőve is kitárulkozzon a lapoknak, és álságosnak tartja, ha az ismertségére hivatkoznak.

Pokorni Lia nem vágyik a celeblétre, ennek ellenére amikor a Csillag születik egyik zsűritagja volt, előfordult, hogy a kis utcában, ahol laktak, paparazzók figyelték. A színésznő nem jár partikra, társasági eseményekre, inkább visszahúzódó a magánéletben.

“A színészek szemérmes emberek. Miután a színpadon kiadom magam, megmutatom a legbelsőbb érzéseimet, onnan lejőve már nem vágyom erre. Ezt a bulvárlapok részben tiszteletben tartják, de sajnos amikor a Csillag születik ment, előfordult, hogy abban a pici utcában, ahol lakunk, egy hatalmas teleobjektív jött velem szembe. Álságosnak tartom azt a mondatot, hogy ‘aki k*rvának megy, az ne lepődjön meg…’. Én ugyanis nem mentem k*rvának. A munkámat odaadtam, de nem adtam oda semmi mást. Ehhez kitartóan ragaszkodom” – mondta a színésznő a Ványa bácsi blognak.

Pokorni Lia nem egy perelős típus, ám ha agresszív indiszkréciót tapasztal, nem habozik.

“Van folyamatban perem, de nem azért, mert keresném a konfliktust bárkivel is. Egyszerűen valahogy jeleznem kell, hogy az agresszív indiszkréciónak kell, hogy következménye legyen. Amúgy visszahúzódóan élek, nem járok partikra, társasági eseményekre. Inkább kimegyek a fiammal biciklizni a ligetbe, legfeljebb beülök a barátokkal egy pohár borra valahova. De csak olyan helyre, ahol nem kell viselkedni” – tette hozzá Pokorni Lia.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik