Szórakozás

Szellő gyerekei nem tudják, hogy meghalt az anyukájuk

szello-istvan(2)(960x640).jpg (szellő istván, )
szello-istvan(2)(960x640).jpg (szellő istván, )

A kicsik keresztanyja szerint jobb így.

Sokan bírálták azért Szellő Istvánt, mert volt kedvesével Naim Renátával történt tragédia után beleegyezett abba, hogy ikergyermekeit keresztszüleik neveljék tovább.

A Blikknek megszólalt a kicsik keresztanyja, Katalin, aki szerint ez a megoldás lesz a legjobb a piciknek.

“Közösen döntöttük el, hogy nálunk legyenek a gyerekek! Két hete leültünk, megbeszéltük, hogyan lesz a legjobb a gyerekeknek. Nálunk igazi családban nőhetnek fel, mi ajánlottuk fel, hogy ne szakítsuk ki őket a megszokott környezetükből. Sokszor aludtak nálunk, jól érzik itt magukat, minket nagyon jól ismernek, szeretnek. István élettempója nem lenne jó számukra. Esténként, ami a legfontosabb időszak, csak bébiszitter lehetne velük. Itt viszont úgy érezhetik, mintha nyaralnának, ez a legbiztosabb pont számukra. Renáta családja is ezt mondta” – állítja az asszony, aki még nem mondta meg az ikreknek a szörnyű hírt.

“Nem lenne értelme most, hogy ilyen vidámak, eléjük állni, és elmondani, mi történt. Apránként, ha kérdezik, hogy hol van az anyukájuk, majd elmondjuk. Ők végig látták, hogy Renáta nagyon beteg, tudták, hogy kórházban van, talán képesek lesznek elfogadni”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik