Szórakozás

Charlie Hunnam nem fog a mozivásznon szexelni

Charlie Hunnam (Charlie Hunnam)
Charlie Hunnam (Charlie Hunnam)

Charlie Hunnam úgy döntött a producerekkel egyetemben, hogy inkább marad a Kemény motorosoknál, és kihagyja A szürke ötven árnyalata filmváltozatát.

Elviekben a jövő hónapban indul az EL Jamas nagy sikerű könyve, A szürke ötven árnyalata alapján készülő film forgatása, viszont férfi főszereplője még nincs a produkciónak. A korábban szerződtetett Charlie Hunnam ugyanis ma bejelentette, hogy nem tud részt venni a forgatáson egyéb elfoglaltságai miatt. Konkrétan a Kemény motorosok című sorozatát választja inkább, aminek a felvételei egyszerre zajlanak majd a mamipornóéval. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki fogja helyette kikötözni az ágyban Melanie Griffith és Don Johnson lányát, Dakotát.

Charlie távozása gyakorlatilag mindenkinek megkönnyebbülés. A könyv rajongói ugyanis nem tartották elég szexisnek Christian Grey szerepéhez. A Kemény motorosok fanjai pedig annak nem örültek, hogy kedvencük eladja magát egy nőket célzó produkcióhoz. Ami a közhiedelemmel ellentétben, egyáltalán nem olyan sötét, vad és erotikus. A film készítői pedig még tovább enyhítenek majd rajta várhatóan, hogy a fiatalabb korosztály is beülhessen rá a moziba.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik