Kultúra

Sorozat lehet A szürke ötven árnyalat koppintásából

A Lionsgate megvásárolta Sylvia Day amerikai írónő Crossfire-könyvsorozatának tévés jogait, ami azt jelenti, hogy valószínűleg sorozattá kívánják adaptálni A szürke ötven árnyalatának farvízén felkúszó könyvsorozatot. A hazánkban Hozzád kötve, Melléd láncolva és Egymásba fonódva címen ismert – erotikus - könyvsorozat elsősorban a női olvasókat célozza meg.

A Hozzád kötve című könyvben Eva Tramell néhány guruló pénzérmének hála meglátja a vonzó és szexi Gideon Crosst, új munkahelyének, a Crossfire-nek a tulajdonosát. Nem telik el néhány nap, a férfi arcátlan ajánlatot tesz a fiatal lánynak, aki vonzalmának nemet nem tudván mondani, megadja magát. Buja perceket töltenek el együtt; hol limuzinban, hol egy hotelszobában. Eva hamarosan többet érez a férfi iránt puszta testi vágynál, ám kapcsolatuk alatt a múlt árnyai elbizonytalanítják.

 

Sylvia Day könyvsorozata a népítélet szerint tökéletes másolata konkurense A szürke ötven árnyalatának, a romantikusan erotikus vagy erotikusan romantikus történetből hatmilliónál is több angol nyelvű példányt adtak el.

A szerző egyébként A New York Times & Sunday Times egyik legsikeresebb szerzője, korábban pedig az amerikai hadseregben dolgozott orosz nyelvészként. Történetei eddig 30 nyelven jelentek meg.

Munkásságát az Egyesült Államokban számtalan díjjal ismerték el, többek között megkapta a “Readers’ Crown”-t, EPPIE-díjat és a “National Readers’ Choice” kitüntetést is.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik