Szórakozás

Az internet öt legnagyobb sztármacskája

Vakarózó macska (vakarózó macska, macska, cica, )
Vakarózó macska (vakarózó macska, macska, cica, )

Zenélnek, porszívóznak és, ha nincs jobb dolguk, a fotelban elfeküdve vakaróznak.

A gombszemű, gombolyagot kergető cicás plakátoknak és a Csíííz típusú bakiparádé műsoroknak úgy tűnik végleg leáldozott. A cuki, vicces vagy épp megható állatos felvételek iránti olthatatlan vágyunkat ma már az internetes videómegosztókon csillapítjuk. A neten százával találni jelmezbe bújtatott, nyalakodó ölelkező, vagy épp ember módjára evő, zenélő, vakarózó állatokat.

Mi most ezzel az öt kismacskás videóval tisztelgünk e hallhatatlan műfaj előtt.

Porszívózó cápamacska

Már csak ezért a videóért is érdemes megnézni összeállításunkat. A videón látható cápamacska, ellentétben vízben élő rokonával, kicsi, barátságos és ami egyedivé teszi, úgy tűnik, imád konyhát takarítani.

Egy fárasztó nap után

Egy hosszú és nehéz nap után bizonyára mindenkinek jól esik egy ellazító masszázs. A cicák sincsenek ezzel másként. Már csak egy kis halk szitár zene és egy illatgyertya hiányzik a teljes nirvánához.

A szintis macska

Egy ilyen lista összeállításakor természetesen kihagyhatatlan a 2000-es évek közepének internetsztárja, a Keyboard Cat. A szintetizátorozó macska Youtube-os videója már több mint 30 millió látogatónál jár, de tucatnyi, szintén milliós látogatottságú feldolgozása fellelhető az interneten.

Nincs is megnyugtatóbb egy anyai ölelésénél

Az előbbinél is többször, több mint 50 milliószor kattintottak az alábbi videóra. Egy macsek megöleli a nyugtalanul alvó kiscicáját. A mozdulat elképesztően emberi.

Édes semmittevés

És ha már emberi viselkedés. Nos igen. Jó dolgukban bizony a cicák is vakaróznak odalent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik