Szórakozás

Szakított szerelmével Szabó Zsófi?

Szabó Zsófi (szabó zsófi, )
Szabó Zsófi (szabó zsófi, )

A Jóban Rosszban színésznője inkább a barátaival tölti mostanában az idejét, mint kedvesével, Nagy Tamás producerrel.

Szabó Zsófi mostanában mintha hanyagolná szerelmét, Nagy Tamást, a Jóban Rosszban producerét, írja a Bors. A nyáron még úgy tűnt, Zsófi ragyog 22 évvel idősebb kedvese oldalán, sőt a férfi lányaival is közösen utaztak nyaralni. A színésznő boldogan posztolta közös fotóikat is Facebook-oldalán, mostanában azonban a közös képek helyett szomorú, tépelődő idézetek olvashatók ugyanitt. Zsófi Zürichbe is egyedül utazott a barátaihoz, az onnan posztolt képe mellé pedig ezeket a sorokat írta:

“Senki sem ígérte, hogy az élet harmonikus, döccenő nélküli. Anyám azt mondta, egyet tanulj meg: hétfőn hétfő, kedden kedd. Egyik sem ikertestvér. Hogy mit hoz a kedd, azt ne kezdd el siratni félelmedben hétfőn. Hogy mit adhat a kedd, azt ne tervezd hétfőn. Hátha nem hozza be. Az egyik nap ilyen, a másik olyan. Egyetlenegyet kell megjegyezni, ha harmonikusan élni akarsz. Ha jót hoz, akkor józanul viseld, hogy most örömöd van. Józanul és fegyelemmel. És ha baj van, azt is viseld józanul és fegyelemmel. Engem erre neveltek.”

De nem ez az egyetlen borongós hangvételű poszt, ami mostanában kikerült a színésznő oldalára.

“Mindig az első lépés a legnehezebb, mindenben. Megfogalmazni, vagy kimondani valamit. Bocsánatot kérni, vagy megbocsátani. Változni, vagy változtatni. Elengedni, vagy magunkhoz ölelni. Dönteni arról, h valaki barátod vagy szerelmed legyen. Mindig az első lépés a legnehezebb. Talán mert nem szeretünk változni, vagy változtatni” – áll Zsófi Facebook-oldalán.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik