Szórakozás

Lakásügyön vitázik Sarka Kata és Szabó Zsófi

A SuperTV2-n futó Pimasz úr Ottalszik mai adásában Papp Gergő a Jóban Rosszban színésznőjéhez költözik be egy éjszakára.

Szabó Zsófi látja vendégül Papp Gergőt a Pimasz úr Ottalszik című műsor mai adásában, ahol az is szóba kerül majd, hogy a színésznő miért éppen egy „remetelakot” választott otthonául. Zsófit legjobb barátnője, Sarka Kata ugyanis minden erejével meg szeretné győzni arról, hogy költözzön el onnan, mondván biztosan penészes ott a fal és amúgy sem szabadna egy ilyen fiatal lánynak ezen a kihalt környéken lakni. Szabó Zsófi azonban hajthatatlan, bár legutóbb már őt is megtámadták az udvarába gyakran betörő vaddisznók.

“Nagyon szeretem a kis erdőszéli otthonomat. Amikor először megláttam, éreztem, hogy nekem ide kell költöznöm. Imádom a természet közelségét, hogy hazaérve kicsit kiszakadhatok a városi nyüzsgésből. A vaddisznók kicsit megkeserítik az én életemet is, de remélem, hogy mielőbb születik megoldás a problémára, mert nem szívesen költöznék el” – fejtette ki határozottan a Hír24-nek a karatemesteri babérokra törő Szabó Zsófi.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik