Szórakozás

Már nem rejtegeti párját Liptai Claudia

Exkluzív partin mutatták be a Társas játék című sorozat második évadát, ahol Liptai Claudia először jelent meg új kedvesével és Palvin Barbi is hajnalig bulizott.

Vasárnap láthatja a közönség a Társas játék folytatásást. Ennek örömére a HBO exkluzív bulit is tartott, ahol többek között Palvin Barbi is tiszteletét tette.

“Örülök, ha itthon is ki tudok mozdulni és van lehetőség egy kis bulizásra. Ez pedig egy remek alkalom volt erre. Nagyon tetszett az a három epizód, amit láttam. A sorozat valóban nemzetközi szintű mind a színészi munkát, mind a látványt tekintve. A dalok különösen tetszettek és jó dolognak tartom, hogy csak magyar számok hallhatók. Ezúton is szeretnék gratulálni a stábnak és a színészeknek, biztosan követni fogom a folytatást” – árulta el a modell.

A bemutatón sokak meglepetésére Liptai Claudia is megjelent új párjával, Benjaminnal.
“Ez az érzelem pont úgy érkezett, ahogyan arra mindenki vágyik. Váratlanul és elsöprően. Két független felnőtt ember találkozása ez. Nagyon ritkán beszélek a magánéletemről, most is azért teszem, mert szabadon szeretném megélni ezeket a napokat, csakúgy, mint bárki más! Elárulhatom: nagyon boldog vagyok” – mondta korábban Claudia. Mint ismert, a jóképű férfi egyébként a csepeli polgármester protokollcsapatának tagja.

Fotók: HBO – Lénárd Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik